Meidän luokalla on vain yhdeksän henkilöä. Me haluttiin Nellin kanssa vähän arvostella niitä. (Ja nämä on sitten läpällä ihmiset.)

Erin on sairaan kiva. Se tekee mitä vain sanotaan. Ärsyttävä puoli on, että se tanssii kokoajan TikTok tansseja.

Pilvi on myös sairaan kiva. Se on hyvä kaikissa taiteellisissa jutuissa. Mutta kaikissa on edelleenkin huonojapuolia. Esim. Pilvi on liian kiltti. Esimerkiksi jos haukumme jotain tyyppiä, niin Pilville tulee heti pahamieli. Ja se menee bosaamaan sille ketä haukuttiin.

Tuuli on (taas kerran) sairaan kiva. Sillä on kauniit hiukset, ja se on muutenkin nätti. Mutta se suuttuu ihan tyhmistä asioista, ja jos sille oikein pahamieli niin se rupeaa itkemään. ;D

Joonas on (ei niin) kiva. Me ei oikeastaan tunneta sitä hirveästi, mutta se on silleen fiksu, että ei tuhlaa jotain 100e johonkin Fortnite :iin. Mutta se matkii muita ärsyttävästi.

Paawo on aika kiva. Paawo teki itselleen keskijakauksen, ja se näyttää ihan Nessulta nuorempana (ja se on hyvä asia :DD) . Mutta Paawo pelaa paljon, mutta kyllä Iiriskin aika paljon.

Leevi on aika kiva. Se tekee Iirikselle hianoja kampauksia :DD. Jos on tylsää, niin yleensä Leeville pääsee heti. Mutta se on vähän villi ja hokee kokoajan sellaisia juttuja jota en halua tähän kirjoittaa.

Miro on ok. Se on välillä hauska ja mukava. Mutta se näyttää ihan jonnelta. (Ja niin se onkin.)